Nelson: Agresivno i oprezno na Megu

Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson Telekom rekao je da je Mega Vizura jak rival protiv kojeg moraju svih 40 minuta da igraju agresivno i oprezno.

Izvor: MN

Utorak, 15.04.2014.

13:48

Default images

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Mega Vizure i Crvene zvezde igra se u sredu od 20 sati u novobeogradskoj Hali sportova.

"Veoma su talentovani, poseduju nekoliko veoma dobrih mladih igrača kojima podršku pružaju iskusniji momci poput Varde i Veličkovića. Igrali su jako dobro ove sezone, a svima nam je još u sećanju duel u finalu Kupa koji je bio veoma dramatičan. Želja nam je da od starta nametnemo naš ritam, a to ćemo moći da ostvarimo samo ukoliko budemo dovoljno agresivni i čvrsti u odbrani i dovoljno koncentrisani u napadu", rekao je Nelson za klupski sajt.

Trener Zvezde Dejan Radonjić na meču neće moći da računa na povređenog Ivana Radenovića, pod znakom pitanja je i nastup Raška Katića. U tim se vraća Marko Tejić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: