Novak i Nadal ispred glečera

Najbolji teniseri sveta Rafael Nadal i Novak Đoković odmerili su snage na nesvakidašnjem mestu, ispred čuvenog glečera Perito Moreno.

Izvor: JT

Subota, 23.11.2013.

09:07

Default images

Đoković i Nadal su u gradu El Kalafate u Patagoniji učestvovali u kampanji ministarstva turizma Argentine.

Njih dvojica su razmenjivali udarce na brodu koji je plovio oko Perita Morena, glečera koji za sada odoleva klimatskim promenama na planeti.

Đoković i Nadal već nekoliko dana borave u Južnoj Americi, a prva stanica bio im je Santjago, gde su uveličali oproštaj Nikolasa Masua.

Njih dvojica ovog vikenda ostaju u Argentini, ali se sele u Buenos Aires, gde će učestvovati na oproštaju Davida Nalbandijana, koji je nekada bio treći teniser sveta. Novak će na stadionu „La Rural“ prvo odigrati singl meč sa Nadalom, a potom će igrati i dubl sa Huanom Monakom, a protivnici će im biti prvi reket sveta i Nalbandijan.

Po završetku obaveza u Argentini, Novak je najavio da ga očekuje tronedeljni odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: