Partizanu derbi u kuglanju

Kuglaši Partizana savladali su u večitom derbiju Crvenu zvezdu u trećem kolu Superlige Srbije sa 6:2.

Izvor: MN

Nedelja, 22.09.2013.

22:28

Default images

Posle prva dva para na kuglani na Banjici bilo je 2:2 u igračkim poenima, da bi tandem 'crno-belih' Janković - Matijaš u poslednjem bloku odneo ceo plen protiv Kerečkog i Suzića za konačni trijumf.

Šampion Beograd je na Banjici prvi put ove sezone oborio preko 3.900 čunjeva i sa 7:1 savladao Niš put. U najboljoj šestorci kola su petorica kuglaša Beograda, listu predvodi igrač kola Daniel Terša sa 679 čunjeva.

Metalac iz Gornjeg Milanovca naneo je u Kragujevcu prvi poraz novajliji Vodovodu (5:3) dok je drugi nojvajlija Kordun iz Kljajićeva na gostovanju u Kruševcu odneo savladao Cara Lazara (5,5:2,5).

Senta Visa prom je sa dosta muke osvojila bodove u meču sa zrenjaninskim Banatom (5:3). U igračkim poenima bilo je 3:3, domaćini su slavili zahvaljujući dva poena koje su dobili za više oborenih čunjeva (+5).
Srem iz Rume pobedio je u trećem kolu Superlige Srbije za kuglašice u uzbudljivom derbiju za drugo mesto na tabeli novosadski Cambo invest. U igračkim poenima bilo je 3:3, Sremice su dva poena za ukupnu pobedu od 5:3 dobile za više čunjeva (+4) i nastavile da bez poraza prate šampionke iz subotičkog Pionira koje su sa 8:0 u gostima savladale novajliju Rudar iz Kostolca.

SPC Vojvodina je sa 6:2 pobedila zrenjaninski Kristal, a istim rezultatom slavio je i Banat protiv Vrbasa. Apatinke su sa 7:1 savladale vicešampionke Jedinstvo iz Novog Bečeja predvođene igračicom kola Natašom Savić (585).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: