Đurđić: Start iz snova

Srpski fudbaler Nikola Đurđić presrećan je zbog impresivnog nastupa i prvog gola u dresu Grojter Firta, kojim je doneo trijumf nad Šalkeom sa 2:1.

Izvor: JT

Subota, 02.02.2013.

20:25

Default images

Đurđić je u 93. minutu doneo Firtu tek drugu pobedu u sezoni, prvu posle 17 kola, i razočarao 60.000 navijača u Gelzenkirhenu.

"Bila je ovo prva zvanična utakmica u dresu Grojter Firta na kojoj sam igrao od početka. Sjajan debi. Nije moglo bolje. Zadovoljan sam kako sam odigrao u polju, a gol i asistencije su samo doprineli da ovaj start bude kao iz snova", rekao je Đurđić.

Đurđić je tako doneo prvu pobedu Grojter Firtu posle 17 mečeva, a tek drugu ove sezone, a srpski reprezentativac ističe da je svestan da mora da nastavi sa takvim igrama.

Moramo da nastavimo ovako i ekipa i ja. Jedino tako imamo šanse za opstanak”, istakao je Đurđić.

I pored trijumfa nad Šalkeom, Grojter Firt i dalje zauzima poslednje mesto u Bundesligi i ima devet bodova manje od timova koji su van opasne zone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: