Tigar rekonstruiše stadion u Pirotu

Najpovoljniju ponudu za rekonstrukciju Omladinskog stadiona u Pirotu dala je lokalna firma Tigar Inkon, kaže zamenik predsednika opštine Pirot Branislav Kostić.

Izvor: MJ

Sreda, 18.07.2012.

16:58

Default images

On dodaje da će vrednost radova na izgradnji zgrade, tribina i terena za košarku, rukomet i odbojku biti oko 200.000 evra, a da je rok pet meseci.

"Ugovorom je precizirano da je rok za izgradnju pet meseci. Radovi će početi u septembru, a konačan završetak očekuje se na proleće", kaže Kostić.

Prema njegovim rečima, početkom avgusta biće otvorena i javna nabavka za deo tendera koji se odnosi na izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže i elektroinstalacija.

"Procenjena vrednost ovih radova, koji će se finansirati sredstvima iz opštinskog budžeta, je između šest i osam miliona dinara", rekao je Kostić.

Projekat rekonstrukcije Omladinskog stadiona u Pirotu je u okviru prekogranične saradnje sa bugarskom opštinom Pravec, koji finansira Evropska unija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: