Stefanović: "Ostao manji deo duga"

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović kaže za „Večernje novosti“ da će klub predstaviti UEFA plan otplate dugova, kao i da je većina dugova vraćena.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Nedelja, 29.04.2012.

21:57

Default images

„U Nion idemo da predstavimo naš plan stabilizacije i otplate dugova. Mi smo već dobili konstataciju da smo ispravno vodili i prikazali sva naša dugovanja, ali i potraživanja. Veliki deo novca smo otplatili i nadamo se da ovaj manji koji je preostao neće biti problem"

"Zvezda nije jedini klub u Evropi koji duguje, već su i drugi dužni nama, a u proseku smo mnogo manje zaduženi od zapadnoevropskih klubova“, dodao je Stefanović.

Stefanović kaže da će Zvezda pokušati da dobije još jedno prolongiranje roka za saniranje dugova koji u ovom trenutku iznose oko 800.000 evra.

„Mi smo uradili sve što je do nas, pripremili smo realne parametre da se konačno isplate sva dugovanja i zamolićemo UEFA da naš predlog i prihvati. Govorimo o rokovima od nekoliko meseci, ne o godinama. Problem su većim učinili bivši zvezdaši kojima je klub i dao i platio mnogo. Oni sada tuže i ucenjuju Zvezdu učešćem u Evropi. Kada se sve ovo završi i Zvezda isplati sav novac, govorićemo o tim zvezdašima koji su sve ovo i napravili“, zaključio je Zvezdin gensek za „Novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: