CG: Rudar ubedljiv protiv Mogrena

Treće kolo T-com Prve crnogorske lige obeležila je ubedljiva pobeda prošlogodišnjeg šampiona Rudara od 4:0 nad budvanskim Mogrenom.

Izvor:

Sreda, 25.08.2010.

22:06

Default images

Mogren, koji je bio prvak Crne Gore u sezoni 2008/09. došao je u Pljevlja uveren u pobedu posle ubedljive igre i rezultata u prošlom kolu protiv Dećića.

Po dva gola za Rudar postigli su Randelović i Jovanović. I Budućnost je zabeležila treću pobedu ove sezone protiv nejakog Mornara, bilo je 3:1

Zeta je u Radanovićima odigrala samo 1:1 protiv Grbalja. Gosti su poveli već u drugom minutu preko Koraća, a bod domaćinu doneo je Uzoma u 60. minutu. Lovećen je postigao pet golovam na gostovanju OFK Baru, bilo je 5:2.

Dečić je i drugi put ove sezone slavio na svom stadionu, ovoga puta protiv Petrovca, a strelci su bili Đukić u trećem i Sofranac u 71. minutu. Sutjeska je u Nikšiću bila bolja od podgoričke Mladosti, 2:1. Gosti su poveli golom Seratlića u petom minutu, ali je Sutjeska došla do pobede golovima Međedovića u 14. i Markovića u 75. minutu.

Rezultati 3. kola Prve crnogorske lige:
OFK Bar – Lovćen 2:5
Dečić – Petrovac 2:0
Grbalj Radanovići – Zeta 1:1
Rudar – Mogren 4:0
Sutjeska – Mladost Podgorica 2:1
Budućnost – Mornar 3:1


Tabela: Rudar i Budućnost po 9 bodova, Mogren i Dečić 6......Mladost, Petorvac i Zeta po 1 bod, Mornar 0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: