Ailton čeka blizance u Meksiku

Izvor: B92, zvanicni sajt

Ponedeljak, 29.10.2007.

20:27

Default images

Čelnici bundesligaša Duizburga odobrili su brazilskom napadaču Ailtonu da otputuje u Meksiko i vidi se sa suprugom, koja uskoro treba da se porodi.

34-godišnji Brazilac će otputovati u utorak ujutro i biti pored supruge Rozalije do kraja nedelje, pa će propustiti Kup duel protiv Verdera iz Bremena i ligaškim meč sa Karlsrueom.

„Očekivali smo da će pokazati želju da ode u Meksiko i vidi suprugu, pa smo odlučili da mu izađemo u susret“, rekao je trener Duizburga Rudi Bomer.

On je naglasio da Brazilac u poslednje vreme ne pruža maksimum na treninzima zbog približavanja rođenja blizanaca, a sledeća pauza koju će klub imati je tek 9. novembra kada se igraju kvalifikacioni dueli reprezentacija za Evropsko prvenstvo.

Ailton je ove sezone igrao na četiri meča, a Duizburg je trenutno pretposlednji tim Bundeslige.

Brazilac je prošle sezone nosio dres Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: