Španci kupuju u Partizanu

Almerija je poslala zvaničnu ponudu za mladog napadača Partizana Marka Milovanovića.

Izvor: SN

Nedelja, 26.06.2022.

11:00

Španci kupuju u Partizanu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Kako saznaje Telegraf, Marko Milovanović posebno je interesantan čelnicima Almerije koji su višemilionsku ponudu za njega poslali u Humsku 1.

Španci nisu novčano izdašni kao u slučaju Sadika, ali ni status dvojice igrača nije isti, jer je Nigerijac u trenutku prodaje bio nosilac igre tima, dok se mladi Milovanović praktično još dokazuje.

Ipak, vlasnici Almerije su ponudili crno-belima 3.500.000 evra u gotovini, koji bi sa bonusima mogli da "prebace" suumu od 5.000.000 evra, a na sve to bi Partizanu pripalo i čak 50 odsto od dalje prodaje igrača, koliko su ponudili Španci.

Međutim, ono što koči jeste i to što traži zainteresovani klub. Naime, oni hoće da se u transfer Milovanovića nekako "uvežu" i preostali bonusi od Sadika – pomenutih 500.000 za nastupe, gde nedostaje samo jedan meč Nigerijca u avgustu da Partizan stekne pravo na isplatu i deset odsto od dalje prodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: