Eraković: Jedva čekamo subotu i meč sa Voždovcem

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je da njegova ekipa "jedva čeka subotu" i meč sa Voždovcem u Superligi Srbije.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 17.05.2022.

16:35

Eraković: Jedva čekamo subotu i meč sa Voždovcem
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Izabranicima Dejana Stankovića biće dovoljan i nerešen rezultat da osvoje titulu prvaka Srbije

"Svi jedva čekamo subotu. U svlačionici vlada odlična atmosfera pred utakmicu koja može da nam donese titulu šampiona, koju smo u potpunosti zaslužili", izjavio je Eraković, a preneo klub.

Zvezda je, kolo pre kraja prvenstva, na prvom mestu sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Partizan.

"Nestrpljivi smo, i to je glad za uspehom koji pokazujemo čitave sezone. Svesni smo da nam je i bod dovoljan, ali želimo da pobedom završimo sezonu na najbolji mogući način", dodao je on.

Mladi štoper Zvezde rekao je i da se "nada punim tribinama".

"Prošle godine zbog korona virusa smo pehar primili pred praznim tribinama. Besplatan je ulaz, subota popodne i nadam se da će navijači ispuniti stadion. Biće to prava zvezdaška subota, i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati posle meča", izjavio je Eraković.

Crvena zvezda će, u poslednjem kolu Superlige Srbije, dočekati Voždovac u subotu, 21. maja od 18:30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: