Četvrtak, 28.10.2021.

12:58

Mesina otkrio recept za Zvezdu pred omiljeno gostovanje srpskog kluba

Trener Armanija Etore Mesina govorio je o predstojećem susretu sa Crvenom zvezdom u Milanu.

Izvor:

Mesina otkrio recept za Zvezdu pred omiljeno gostovanje srpskog kluba
Foto: Profimedia

Kako je istakao, za pobedu protiv Zvezde je neophodan dobar protok lopte.

"Svesni smo da Zvezda igra s mnogo fizičkog kontakta i sa efikasnom odbranom. Moraćemo da budemo odlični u napadu, sa pravim protokom lopte i rasporedom“, rekao je Mesina koji priželjkuje da se iskupi za prvi poraz u Evroligi od Bajerna.

Povratnik iz NBA Nikolo Meli očekuje težak meč.

"Uvek je teško u Evroligi, pogotovo kada se igraju dve utakmice iste nedelje. Izgubili smo u Minhenu i dobro je što odmah imamo priliku da to popravimo, i to pred našim navijačima“, izjavio je.

U poslednjem meču dva tima odigranom u Beogradu, Armani je slavio sa 72:93. Međutim, na domaćem terenu nikada nisu slavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: