Rutinska pobeda Milvokija – nova povreda bacila senku

Košarkaši Milvoki Baksa su rezultatom 107:96 pobedili Bruklin Netse.

Izvor: SN

Nedelja, 13.06.2021.

23:47

Rutinska pobeda Milvokija – nova povreda bacila senku
EPA-EFE/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT

Milvoki Baksi su uspeli da dođu do izjednačenja u polufinalnoj seriji sa Bruklin Netsima i po drugi put slavili na domaćem terenu, 2-2 je trenutno.

U utakmici broj četiri su odigrali sjajno prvo poluvreme, koje je ostalo u senci povrede Kajrija Irvinga, koji se više nije vraćao na parket, a videćemo hoće li uopšte završiti sezonu.

Još odavno je Bruklin bez Džejmsa Hardena, a zbog srčanih problema je karijeru završio Lamarkus Oldridž pa je Kevin Durent uz pomoćno osoblje morao da završi ovaj meč.

Naravno, to se nije završilo prijatno po njih. 53:48 je bio rezultat na poluvremenu, a onda je usledila serija 11:2 Baksa na startu treće deonice, a posle devet minuta igre bilo je 21:11 odnosno 74:59 za domaći tim.

Durent je uglavnom sam završavao akcije,a Baksi su lako branili njihove pokušaje, dok su napade završavali onako kako najviše vole – na obruču i samim tim dovoljno govori podatak da je Janis imao 28 poena na kraju trećeg perioda.
EPA-EFE/TANNEN MAURY
Do kraja susreta nije bilo pitanje ko će pobediti, već kolikim rezultatom će Baksi trijumfovati u utakmici broj četiri, a on je glasio 107:96.

Najefikasniji pojedinac je bio Janis Adetokumbo sa 34 poena, 12 skokova i 3 asistencije, dok je Midlton imao 19 poena, Holidej 14, a Taker 13.

U redovima Bruklin Netsa, 28 poena, 13 skokova i 5 asistencija Kevina Durenta, Kajri Irving je do povrede ubacio 11 poena, a niko drugi u njihovom timu nije imao dvocireni poenterski učinak.

Naredni meč na programu je u noći između utorka i srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: