Nole i Ana za toranj na Avali

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 13.11.2005.

19:34

Default images

Najbolji teniseri Srbije i Crne Gore Ana Ivanović (17. na WTA listi) i Novak Djoković (75. na ATP listi) odigrali su egzibicioni meč, kao svoj doprinos izgradnji TV tornja na Avali.

U meču , u hali Pionir ,u kome nije bio važan rezultat Djoković je džentlmenski prepustio pobedu svojoj protivnici, za koju je navijala publika u gotovo punoj hali, pa je tako Ivanovićeva pobedila sa 7:5 u jedinom setu.

"Svima se zahvaljujem što su došli. Uživala sam u meču. 'Nole' je pravi kavaljer. Nadam se da će biti još puno ovakvih dogadjaja", rekla je 18-godišnja teniserka.
Djoković je čestitao Ani i ocenio da je meč bio " fenomenalan". "Ovim gestom, mi smo podržali izgradnju tornja na Avali. Izgubio sam od 17. teniserke na svetu i nije mi žao", rekao je mladi teniser Srbije i Crne Gore, koji će sa današnjom protivnicom učestvovati krajem decembra na Hofman kupu u Australiji. Glavnom dogadjaju prethodili su mečevi tenisera mladjih kategorija a gradonačelnik Beograda Nenad Bogdanović posle meča uručio je Ani Ivanović i Novaku Djokoviću makete tornja na Avali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: