"Komentar o MVP Lučiću?"; Trinkijeri: A-a, ne VIDEO

Andrea Trinkijeri, trener Bajerna iz Minhena, nije hteo da pohvali pred kamerama Vladimira Lučića posle pobede nad Valensijom.

Izvor: PT

Subota, 14.11.2020.

08:30

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Srpski košarkaš odigrao je fenomenalnu utakmicu u trijumfu Bavaraca, međutim italijanski stručnjak nije želeo da izdvaja nijednog igrača.

"Veliku ulogu imao je Vladimir Lučić, MVP. Da li možete da prokomentarišete njegovu igru?", pitala je novinarka.

"A-a, ne. Ne komentarišem individualne utakmice svojih igrača. Ovo je timska pobeda, imam i druge košarkaše koji su istupili i mogu da vam navedem još 3-4 igrača koji su učinili velike stvari za nas. Kada spojite male stvari u jedno, onda se deševaju velike stvari i ja sam upravo imao da svi igrači rade te male stvari važne stvari".

Bajern je jedno od najprijatnijih iznenađenja na početku sezone, posle osam odigranih utakmica imaju skor 6/2, a Lučić je među kandidatima za MVP-ija.

Srpski igrač igra najbolju košarku u karijeri beleživši 15,9 poena, 4,9 skokova, jednu asistenciju, 0,8 ukradenih lopti – indeks 21,8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: