"Ludak" krade Zvezdi pojačanje

Jedna od glavnih tema u grčkim medijima je pitanje gde će italijanski napadač Federiko Makeda nastaviti karijeru.

Izvor: MT

Subota, 08.08.2020.

08:55

Photo by Peter Heeger/Gallo Images/Getty Images

Iako se tokom petka činilo da je beogradska Crvena zvezda uspela da ubedi 28-godišnjeg igrača Panatinaikosa, čini se da bi stvari ponovo mogle da se zakomplikuju.

Grci pišu, pozivajući se na engleskog novinara Pitera Hardinga, da se u trku za nekadašnju veliku nadu Mančester junajteda uključio novi premijerligaš – Lids, koji sa klupe predvodi čuveni Argentinac Marselo Bijelsa.

"Federika Makedu želi Lids junajted nakon što je klub iz Zapadnog Jorkšira obezbedio povratak u Premijer ligu", napisao je ovaj ostrvski novinar na Tviteru.

Makedi ugovor sa Panatinaikosom ističe sledeće godine, a protekle sezone je u dresu atinskog kluba postigao 12 golova na 23 utakmice u Superligi.

Grčki mediji zaključuju "da niko ne zna šta će se do kraja prelaznog roka još dogoditi i gde će Makeda nastaviti karijeru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: