Nedelja, 02.08.2020.

08:59

Jokić ljut: Bili smo sebični

Nikola Jokić bio je nezadovoljan partijom ekipe posle poraza od Majami Hita.

Izvor: PT

Jokić ljut: Bili smo sebični
(Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Iako su bili oslabljeni neigranjem tri startera, Nagetsi su očigledno mogli da pruže jači otpor timu s Floride.

Ekipa Majka Melouna igrala je dobrom tokom prvog poluvremena, međutim u drugom je potpuno podbacila i prednost Hita išla je i do skoro 30 poena razlike.

Jokiću je to neprihvatljivo i posle meča je rekao:

"Nismo pomagali jedni drugima. Bili smo sebični, svi su mislili 'Oh, sada je moje vreme, sada je moje vreme'", rekao je Jokić, a prenose američki mediji.

Srpski košarkaš meč je završio sa 19 poena, sedam skokova i šest asistencija, a većinu koševa postigao je u prvom poluvremenu.

Sve dok budu bili bez startera Nagetsi će biti autsajderi protiv većine ekipa, ali to ne znači da se ubedljivi porazi podrazumevaju.

Denver narednu utakmicu igra protiv Oklahome u ponedeljak od 22h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: