Nedelja, 26.01.2020.

08:08

Irving, Lavin i Tauns obeležili veče u NBA

Kajri Irving, Zek Lavin i Karl-Entoni Tauns obeležili su prethodno veče NBA lige.

Izvor: LN

Irving, Lavin i Tauns obeležili veče u NBA
AP Photo/Paul Sancya

Irving je predvodio Bruklin Netse do pobede nad Detroit Pistonsima rezultatom 121:111, posle produžetka.

"Mrežice" su prekinule seriju od pet poraza i napravile novi korak ka plej-ofu istočne konferencije.

Bruklin je imao dvocifreni zaostatak posle prva 24 minuta, ali je uspeo da se vrati i uvede meč u neizvesnu završnicu.

Vilson Čendler je na 38 sekundi do kraja doneo prednost svojoj ekipi, a posle izgubljene lopte Rouza, Irving je imao šansu da trojkom reši pitanje pobednika.

Nije pogodio, pa se Rouz ispravio i odveo meč u produžetak, ali je Bruklin dominirao u dodatnih pet minuta.

Kajri je meč završio sa 45 poena, šest skokova i sedam assitencija. Najbolje ga je pratio Džeret Alen sa 20 poena, 15 skokova i četiri blokade.

Na drugoj strani se istakao Rouz sa 27 poena i šest asistencija, dok je Andre Dramond imao 20 poena, 21 skok i dve "rampe". Zek Lavin je predvodio Čikago Bulse do pobede nad Klivlend Kavalirsima rezultatom 118:106.

Bulsi su osvojili treću deonicu rezultatom 40:19 i poveli sa 23 razlike, pa Klivlendu nije bila dovoljna izuzetna poslednja deonica (30:19) ni da dođe do egala.

Lavin je imao 44 poena, deset skokova i osam asistencija, a istakao se i Tomaš Satoranski sa 19 poena i po šest skokova i asistencija.

Kevin Lav je imao dabl-dabl od 20 poena i 11 uhvaćenih lopti, dok su po 18 poena dodali Kolin Sekston i Džedi Osman. I pored odlične partije Karl-Entoni Tauns nije uspeo da donese pobedu Minesota Timbervulvsima. Oni su pred svojim gledaocima poraženi od Oklahoma Siti Tandera rezultatom 113:104.

"Vukovi" su se držali do poluvremena, ali je furiozna treća četvrtina (39:24) u korist gostiju presudila.

Tauns je meč završio sa 37 poena, osam uhvaćenih lopti i šest uspešnih dodavanja. Endrju Vigins je imao 2 poena, a prvi tripl-dabl u karijeri zabeležio je Šabaz Nejpir koji je imao po deset poena i skokova, te 13 asistencija.

Denis Šruder je predvodio goste sa 26 poena, dok je Kris Pol imao 25 poena i deset asistencija.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: