Ronaldo pobesneo na "davitelja": Da li si ti lud? VIDEO

Fudbaleri Juventusa su u sredu na gostovanju u Leverkuzenu slavili sa 2:0 i tako završili takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 12.12.2019.

13:35

Ronaldo pobesneo na
Photo by Lars Baron/Getty Images

Golove su postigli Kristijano Ronaldo u 75. i Gonzalo Iguain u drugom minutu nadoknade vremena, ali zanimljiva situacija dogodila se po završetku meča.

Dok su se igrači dva tima pozdravljali sa tribina je utrčao jedan navijač i na grub način zatražio od Ronalda da naprave selfi.

Ronaldo je izgubio ravnotežu i potom se grdno iznervirao na uljeza kojeg su odmah zgrabili redari i izveli ga sa terena.

"Da li si ti normalan?", povikao je Portugalac na navijača koji je, naravno, ostao bez selfija, a ko zna kako je prošao pri izlasku sa terena.

Inače, Juventus je u grupnoj fazi ostvario pet pobeda i remi. "Stara dama" je imala šest bodova više od drugoplasiranog Atletika iz Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: