Gavrilović pred derbi: Partizan imao više vremena za odmor

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, pred večiti derbi u ABA ligi, naglasio je da Partizan imao više vremena za odmor i pripremu

Izvor: MT

Subota, 16.11.2019.

11:58

Gavrilović pred derbi: Partizan imao više vremena za odmor
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je, ipak, dodao da od svoje ekipe očekuje da bude spremna za veliki duel.

"Derbi je uvek neizvesna utakmica. Tako je bilo, tako je i sada. Imamo isti broj pobeda i poraza, specifično je po tome što ćemo je odigrati u Areni. Imali smo tešku evroligašku utakmicu koja je rešena u produžetku i imamo samo jedan dan da se osvežimo i pripremimo. Ipak, to za nas nije novitet", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

On je podsetio da je Zvezda već bila u gustom rasporedu, ali da je prednost Partizana što je meč u Evropi igrao dva dana ranije, za razliku od njegove ekipe koja je juče poražena od Asvela nakon dodatnih pet minuta.

"Imali su dva dana više za odmor i pripremu ove utakmice. Međutim, sve to mora biti zaboravljeno sa naše strane kada istrčimo na teren. Očekujem da budemo spremni“, rekao je Gavrilović.

Crveno-beli i za ovaj meč neće moći da računaju na Stratosa Perperoglua i Derika Brauna zbog povreda.

Njihov saigrač Dejan Davidovac ističe da je derbi novi izazov za Crvenu zvezdu i da mora da se zaboravi poraz od Asvela.

"Pred Partizan ćemo imati malo vremena da se osvežimo i oporavimo nakon velike potrošnje protiv Asvela. Partizan svakako jeste u prednosti jer je imao dva dana više za odmor, ali ovo su utakmice u kojima nikada ne možete da kažete ko će izaći kao pobednik, na kraju presudjuju veća želja, energija, jedna lopta i neki detalji“, zaključio je Davidovac.

Utakmica 7. kola ABA lige Partizan - Crvena zvezda igra se sutra od 20 sati u "Štark areni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: