Sreda, 06.11.2019.

16:41

Lebron Džejms: Bez učinka klupe, nema ni pobede

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, zabeležio je treći uzastopni "tripl-dabl" i posle pobede nad Čikagom pohvalio je saigrače.

Izvor: SN

Lebron Džejms: Bez učinka klupe, nema ni pobede
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Džejms je posebno bio oduševljen učinkom igrača koji u igru ulaze sa klupe i rekao da bez njihovog učinka Lejkersi neće moći da pobeđuju.

Lebron je u pobedi nad Bulsima imao 30 poena, 11 asistencija i 10 skokova i postao prvi igrač još od Irvina "Medžika" Džonsona 1987. godine koji je vezao tri tripl-dabla.

"Ovaj tripl-dabl dolazi uz pobedu tima koja je za mene važnija. Naša klupa je odradila jako veliki posao, pokazali su koliko su Lejkersi opasni i koliko imaju dubok roster. Bez učinka igrača sa klupe, nema ni naše pobede. Bilo je jako lepo videti Kuzmu kako hvata ritam. Mislim da je sam sebe požurivao u prvom poluvremenu i da je u drugom usporio i da mu se sve vratilo. Karuzo, Hauard, Kuk, ma svi, svi su bili sjajni", poručio je Lebron Džejms.

Lejkersi su trenutno najbolje plasirani tim Zapada, sa šest pobeda i samo jednim porazom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: