Katastrofalan početak Sakramenta

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su Jute Džez 113:81.

Izvor: PT

Nedelja, 27.10.2019.

08:10

Katastrofalan početak Sakramenta
Tanjug/ AP Photo/Chris Nicoll

Izabranici Luka Voltona veoma loše su otvorili novu takmičarsku godinu i posle tri odigrana meča imaju isto toliko poraza.

Kingsi su u prvom meču sezone izgubili 29 razlike, u drugom deset i sada protiv Jute su imali čak 32 poena zaostatka.

Sakramento je utakmicu izgubio u prvom poluvremenu u kojem je primio čak 65 poena, a dao svega 41.

Gotovo svi su podbacili protiv ekipe iz Solt Lejk Sitija, pa tako ni srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica nisu imale zapažene partije.

Bogdan je na terenu proveo 24 minuta i ostvario je učinak od 10 poena, dva skoka i dve asistencije (3/7), dok je Bjelica igrao 17 minuta ubacivši sedam poena, uz tri skoka.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Devajne Dedmon sa 11 poena, Foks je imao devet (3/9), a Badi Hild samo tri poena (1/7).

Fenomenalnu utakmicu kod Jute odigrao je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je iz igre šutirao 10/18, a meč je završio sa 26 poena i četiri skoka. Pratio ga je Donovan Mičel sa 15 i Konli i Niang sa 12 poena.

Juta posle tri odigrana meča ima 2/1, dok je Sakramento na 0/3.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: