Teodosić: Nije bilo kontakta sa Zvezdom, a ispalo je da nisam želeo da dođem

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana.

Izvor: SV

Četvrtak, 18.07.2019.

13:46

Teodosić: Nije bilo kontakta sa Zvezdom, a ispalo je da nisam želeo da dođem
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

On je istakao i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, nakon što je potpisao za Virtus iz Bolonje.

"Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča - ne", rekao je Teodosić novinarima na okupljanu reprezentacije.

Navijači Bolonje su pre nekoliko dana priredili doček Teodosiću, a on je rekao da je prijatno iznenađen dočekom i organizacijom kluba.

"Drago mi je što sam tamo, čeka nas velikio posao. Verujem u ceo tim ljudi i igrača, mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko za sam tim i za ceo grad", naveo je Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: