Gobeljić posetio povređenog fudbalera Suduve

Delegacija Crvene zvezde posetila je fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, koji je doživeo povredu na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 18.07.2019.

12:58

Gobeljić posetio povređenog fudbalera Suduve
Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i fudbaler Marko Gobeljić obišli su Slavickasa koji je nakon povrede na utakmici sa Crvenom zvezdom operisan u Beogradu.

Crveno-bela delegacija poklonila je litvanskom fudbaleru dres koji su potpisali svi prvotimci Crvene zvezde i prenela mu je želje cele ekipe da se što pre oporavi.

Ono što raduje jeste da su doktori zadovoljni kako je protekla operacija i kako ide oporavak, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.

“Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu”, poručio je Gobeljić.

Podsetimo, 33-godišnji fudbaler Suduve je zadobio dvostruki prelom potkolenice posle neopreznog starta beka Zvezde u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: