Turčin besan na Turkoglua: Ubedili su Tomaševića i rade sve da bi on pobedio

Predsednik FIBA Evrope Turgaj Demirel se oglasio povodom kandidature generalnog sekretara KSS Dejana Tomaševića za tu funkciju.

Izvor: SV

Četvrtak, 23.05.2019.

18:02

Turčin besan na Turkoglua: Ubedili su Tomaševića i rade sve da bi on pobedio
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

On je istakao da su Tomaševića na takav potez “nagovorili“ Košarkaški savez Turske i predsednik tog tela Hidajet Turkoglu.

“Oni stoje iza Tomaševićeve kandidature. Ubedili su ga da se kandiduje i podržavaju ga. Nečuveno je da Turska podržava drugoga, a postoji kandidat iz te zemlje. Kandidat koji je posvetio život turskoj košarci“, naveo je Demirel govoreći o sebi.

Pored Tomaševića i Demirela, kandidovao se i belgijski državljanin Siril Kumans.

“Turkoglu i njegov tim su izrekli brojne laži kako bi mi uništili reputaciju, a išli su dotle da su slali pisma u kojima traže podršku za Tomaševića. Rade sve da bi on pobedio“, naveo je Demirel.

Izbori za novog predsednika FIBA Evrope biće održani u petak u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: