Sreda, 08.05.2019.

21:12

Još jedan Srbin u Ajntrahtu?

Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana privukao je pažnju brojnih klubova iz Serije A, ali i Ajntrahta iz Frankfurta koji bi mogao da ode u Ligu šampiona.

Izvor: SN

Još jedan Srbin u Ajntrahtu?
Photo by Getty Images/Getty Images

Fudbaler Askolija Nikola Ninković ima odličnu sezonu u italijanskoj Seriji B, a iako je u Askoli došao prošlog leta možemo očekivati da popularni "Džigi" predstojećeg leta promeni klub.

Na njega su "bacili oko" pre svega Breša i Bolonja, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, ali kako piše "Tutomerkatoveb" za usluge Džigija Ninkovića prilično je zainteresovan i Ajntraht iz Frankfurta, za koji nastupaju Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

Naredni period pokazaće koliko su njihova interesovanja ozbiljna i da li će se još neki klubovi uključiti u ovu trku. Ninković je ove sezone odigrao 30 mečeva za Askoli, postigao šest golova, uz sedam asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: