Džeko ide u Inter za 4,5 miliona evra po sezoni

Napadač Rome Edin Džeko po svemu sudeći će na leto promeniti sredinu, prenose mediji u Italiji.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 19.04.2019.

11:15

Džeko ide u Inter za 4,5 miliona evra po sezoni
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Golgeter Rome dogovorio je lične uslove da na leto pređe u Inter, piše portal "Kalčomerkato".

Kako se navodi, Džeko je pristao na dvogodišnji ugovor sa "neroazurima" vredan 4,5 miliona evra po sezoni i preostalo je da samo klubovi usaglase obeštećenje, koje bi trebalo da iznosi oko 15 miliona.

Veruje se da to neće biti problem, nakon što su rimski i milanski klub i prošlog leta uspešno sarađivali razmenom da Rađa Naingolan, uz novac i talentovanog Nikola Zaniola, pređe u Inter.

Džeko je projektovan kao za zamena za Maura Ikardija, čiji se odlazak očekuje na kraju sezone zbog sukoba praktično sa svima u klubu, nakon što je odbio da potpiše novi ugovor.

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine ove sezone za Romu u Seriji A postigao je osam golova, mnogo manje nego u prethodne dve kada je ukupno dao 45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: