Marsej "zagrizao" za Markovića – Partizanu nude 2,5 miliona evra

Fudbaler Partizana Svetozar Marković mogao bi da promeni sredinu i preseli se u Francusku, prenose tamošnji mediji.

Izvor: LN

Četvrtak, 07.03.2019.

18:29

Marsej
Foto: Starsport

Kako se navodi, Olimpik iz Marseja planira da pošalje ponudu Partizanu za talentovanog 18-godišnjeg defanzivca vicešampiona Srbije u vrednosti od 2,5 miliona evra.

Marković je ove sezone odigrao 29 mečeva u dresu crno-belih, na kojima je zabeležio 2.484 minuta i postigao tri gola. On je tokom svoje još uvek mlade karijere prošao sve nacionalne selekcije Srbije, sem A tima.

Kako navode francuski portali, Marsej će imati prednost nad ostalim timovima u trci za potpisom Markovića s obzirom da fudbaler Partizana ima istog agenta kojeg ima i još jedan srpski igrač u redovima Olimpika, bivše krilo Crvene zvezde Nemanja Radonjić.

Pored Marseja za Markovićeve usluge zainteresovani su i Monako, Starzbur, Benfika, Torino i, kako se navodi, Mančester junajted, ali ta opcija je trenutno izuzetno nerealna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: