Jovančić: Pokazali smo da nismo slučajno ovde VIDEO

Vezista Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je posle pobede nad Liverpulom da je Zvezda pokazala da može da "pomrsi račune" protivnicima u Ligi šampiona.

Izvor: MLJ

Sreda, 07.11.2018.

09:10

Jovančić: Pokazali smo da nismo slučajno ovde VIDEO
StarSport

Crveno-beli su iznenadili "redse" u utakmici četvrtog kola odigranog u Beogradu u utorak uveče sa 2:0.

Oba gola je u 22. i 29. minutu dao Milan Pavkov, Zvezda je odigrala prvo poluvreme maestralno, a odbrana je posle toga bila bez greške. Jovančić je u veznom redu odigrao izvrsno, mirno je držao loptu i bez panike povlačio napred.

"Ceo klub je verovao da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata, i nerešen rezultat bi bio pozitivan, ali je pobeda veliki plus i dokaz da nismo slučajno ovde. Hteli smo to da pokažemo svima i da možemo da pomrsimo račune mnogima. Ogroman uspeh, zahvalio bih se i navijačima na podršci", rekao je Jovančić.

Dodao je da četiri tribine, koreografija i pesma izvuku maksimum iz igrača, pa je tako Zvezda posle četiri kola u Ligi šampiona sva četiri boda osvojila upravo kod kuće.
"Mislim da smo se i tamo (u Liverpulu) dobro pokazali, nismo se obrukali, rezultatski možda jesmo, ali igrački nismo", rekao je Jovančić.

Na terenu je izgledao kao da ima mnogo više iskustva u Ligi šampiona i upitan je da prokomenariše utisak da je Zvezda, ne pobedila, već i nadigrala Liverpul.

"Imam dosta utakmica u nogama, ovakvih ne, ali se trudim da pristupim svakom protivniku isto, da se kao tim ne uplašimo Liverpula i to smo svi pokazali i da verujemo u pozitivan rezultat koji je na kraju i došao. A što se tiče pitanja o nadigravanju Liverpula, mislim da smo prvo poluvreme bili bolji i zaslužili smo vođstvo. Dva sjajna gola Pavkova. Drugo poluvreme protiv dominantne ekipe kakva je Liverpul morate da se branite, srećom smo imali šta da branimo i uspeli smo u tome",
istakao je vezista Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: