Zvanično: Mitroviću petogodišnji ugovor s Fulamom!

Aleksandar Mitrović, reprezentativac Srbije, potpisao je petogodišnji ugovor sa Fulamom, objavio je klub s "Krejven Kotidža".

Izvor: PT

Ponedeljak, 30.07.2018.

18:59

Zvanično: Mitroviću petogodišnji ugovor s Fulamom!
Foto: Getty Images

Mitrović, koji ima 23 godine, ostaće u Londonu kod srpskog trenera Slaviše Jokanovića, pošto je od januara bio na pozajmici iz Njukasla.

Srpski napadač sada je i zvanično napustio 'Svrake' i potpisao petogodišnji ugovor sa klubom iz prestonice Engleske.

Cena transfera nije još poznata, ali mediji na Ostrvu spekulišu da se radi o transferu vrednom oko 25 miliona evra.

Mitrović će u Fulamu nositi dres s brojem devet i biće glavna uzdanica u napadu, pošto je prošle sezone u Čempionšipu na 17 utakmica postigao 12 golova. "Volim navijače, neverovatni su i imam sjajan odnos s njima. Ovo je veliki klub i prošle sezone uradili smo velike stvari i to sad želim da nastavimo. Sa navijačima iza nas možemo da nastavimo sa velikim stvarima", rekao je Mitrović prilikom potpisivanja ugovora.

Mitrović je karijeru krenuo u mlađim kategorijama Partizana, potom je na kratko bio u Teleoptiku, da bi onda igrao za prvi tim kluba iz Humske. Sa veliki uspehom nosio je crno-beli dres, ali ga je 2013. godine put odveo do Anderlehta.

U Belgiji je igrao veoma dobro, Njukasl ga je kupio 2015. godine, ali se srpski reprezentativac nije najbolje snašao. Karijeru je oživeo ove godine u Fulamu i sada želi da nastavi sa sjajnim partijama u klubu iz Londona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: