Talentovani Ukrajinac pojačao Partizan

Mladi ukrajinski fudbaler Juri Vakulko treće je zimsko pojačanje Partizana, saopštili su crno-beli.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 23.01.2018.

19:09

Talentovani Ukrajinac pojačao Partizan
Foto: Screenshot

Promocija bivšeg veziste Dnjipra, kome je sa tim klubom istekao ugovor krajem prošle godine, zakazana je za sredu u 10 sati na stadionu u Humskoj.

Vakulko je prethodnih dana trenerirao sa Partizanom i odigrao prijateljsku utakmicu zatvorenog tipa, posle čega je sklopljen dogovor.

Pre Vakulka, Partizan je doveo Slobodana Uroševića iz Napretka i Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka. "Izuzetno sam zadovoljan. Pregovori su bili zahtevni, ali smo na kraju uspeli da, pored mnogo zainteresovanih klubova, budemo brži i za igrača najinteresantniji", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Iliev je naveo da je Vakulko, kapiten mlade reprezentacije Ukrajine, "veliki potencijal ukrajinskog fudbala" i "igrač koji je budućnost Partizana".

"Radi se zaista kvalitetnom igraču i naša očekivanja su velika. Može da igra na nekoliko pozicija. Dobili smo veoma kvalitetnog igrača... Smatramo da je i on izabrao pravi klub, jer će sa nama mnogo napredovati i da će moći izraste u vrhunskog igrača", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić. Iliev je najavio još najmanje dva pojačanja do kraja prelaznog roka.

Crno-beli u sredu putuju na Kipar gde će se spremati za nastavak sezone do 9. februara.

Prvu utakmicu u 2018. srpski šampion će odigrati šest dana kasnije, u Humsku stiže Viktorija Plzenj u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: