Vandalizam u BG: Uništeni murali Radovića, Brkića

Prethodne noći u Beogradu nepoznata lica uništili su murale grupe navijača crno-belih ‘Grobarski treš romantizam’.

Izvor: B92

Subota, 20.01.2018.

15:10

Vandalizam u BG: Uništeni murali Radovića, Brkića
Foto: Fejsbuk/Grobarski treš romantizam

Veći deo grada naše prestonice ukrašavali su murali, na kojima su se nalazili poznati navijači i igrači Partizana, ali su vandali odlučili da unište remek dela urbane umetnosti.

Uništeni su murali nastradalom košarkašu crno-belih Harisu Brkiću, i fudbaleru Draganu Manceu, kao i poznatim navijačima Partizana, Duško Radović, a vandalizma nije bio pošteđen ni legendarni glumac Zoran Radmilović.

“Noćas su prekrečeni svi GTR/GRUPA Jna murali po celom Beogradu od strane N.N. izvršitelja. Ništa nije sveto, pa ni Duško Radović, Bora Todorović, Mance, Aligrudić, Borota, Haris Brkić, Zoran Radmilović, Nada Knežević i ostali velikani ovog grada. Sve je organizovano vojnički, tokom noći po celom Beogradu, kao i mural Voji Pančevcu u Pančevu. Nikog ne bi da optužujemo odmah, ali zna se na koga liči ova akcija. Neka je na čast čoveku koji uzme crnu farbu, pogleda Duška Radovića u oči i uništi ga", stoji u obaveštenju za javnost grupe ‘Grobarski treš romantizam’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

204 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: