Terzić: Odlaskom Kokeze počela je renesansa Zvezde

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, odgovorio je Slaviši Kokezi, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, na brojne optužbe.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

10:03

Terzić: Odlaskom Kokeze počela je renesansa Zvezde
Foto: Starsport

Kokeza je u novogodišnjem intervjuu u "Nedeljniku" rekao za Zvezdana Terzića, mada ga nijednom nije imenovao, da je "menadžer na privrmenom radu u Crvenoj zvezdi". Otužio je direktora crveno-belih da želi da preuzme kontrolu nad Savezom, da je hteo da sastavlja reprezentaciju, da uzima provizije od menadžera...

Zvezdan Terzić u odgovoru kaže:

"Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u ruševinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom", piše u odgovoru Zvezdana Terzića.

Sportski direktor se umesto demantovanja bavi postignutim rezultatima.

"Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu. Vratilo se poverenje u Crvenu zvezdu, euforija i zadovoljstvo je među našim navijačima".

Zvezdan Terzić je iznenađen temama o kojima je predsednik FSS govorio u novogodišnjem intrevjuu.

"Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj Zvezdi. Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži. Ne želimo da ljude u ovim novogodišnjim praznicima opterećujemo glupostima već da im poželimo sreću, a Kokezi ćemo na njegove laži odgovoriti kada dođe vreme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: