Crno-bela mašina – Najdžel Vilijams-Gos

Košarkaši Partizana dočekuju u utorak berlinsku Albu u šestom kolu Evrokupa, a ključni adut crno-belih opet će biti Amerikanac Najdžel Vilijams-Gos.

Izvor: AK

Utorak, 14.11.2017.

16:00

Crno-bela mašina – Najdžel Vilijams-Gos
Foto: ABA/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Bivši student Gonzage i 55. pik sa ovogodišnjeg drafta blista u Humskoj 1 i privlači pažnju velikih evroligaša.

Vilijams-Gos prosečno beleži 16,5 poena uz 8,4 asistencije i 4,8 skokova u ABA ligi gde je posle nešto skromnijeg starta počeo da "rešeta", pa u poslednja četiri nastupa ima prosek od 22,5 poena.

Granica na Vilijams-Gosa večeras postavljena je na 15,5. Kvota da će dati više, kao i manje poena od granice u MOZZARTU je 1,85.

Jednako dominantan je i u Evrokupu gde je na proseku od 18,4 poena uz 6,4 asistencije i 2,4 skokova, a u poslednja tri nastupa ima prosek od skoro 20 poena.

Partizan je na premijeri sezone u EK doživeo debakl u Berlinu sa 26 poena razlike, pa tim Miroslava Nikolića traži osvetu protiv Albe.

Crno-beli su na dnu Grupe C sa skorom 1-5, dok je Alba druga sa 4-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: