Đukić: Remi je realan, igrali smo za četvorku

Miroslav Đukić, trener fudbalera Partizana, visoku ocenu dao je svom timu za igru na gostovanu Skenderbegu u trećem kolu Lige Evrope (0:0).

Izvor: B92, Beta

Petak, 20.10.2017.

00:10

Đukić: Remi je realan, igrali smo za četvorku
Foto: Starsport

"Tvrda i teška utakmica, dosta izjednačena. Imali smo više zrelih šansi u drugom poluvremenu, ali mislim da je nerešen ishod realan", rekao je Đukić novinarima u Elbasanu.

Novinari su upitali Đukića da oceni igru svoje ekipe od jedan do pet.

"To bi sigurno bila četvorka. Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i nikome neće biti lako sa njima".

U drugom meču Grupe B, Dinamo i Jang Bojs su odigrali nerešeno 2:2 u Kijevu.

Dinamo Kijev je prvi na tabeli sa sedam bodova, Jang Bojs imaju tri, a Partizan i Skenderbeg po dva.

"Dosta ujednačena grupa. Možemo da igramo protiv svakog, sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. Kući ćemo odlučivati našu sudbinu o opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno za nas, sa te dve pobede bi napravili veliki korak", rekao je Đukić.

U četvrtom kolu Lige Evropa, Partizan dočekuje Skenderbeg, a Jang Bojs ekipu Dinama. Ti mečevi su na programu 2. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: