Teovo srce

Nekada su ljubimci devojaka bili Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga... Danas, nema sumnnje, to je Miloš Teodosić. Deluje stidljivo, gotovo neprimetan, izrastao je u pravog vođu na terenu i u reprezentaciji i u Olimpijakosu.

Izvor: Nina Kolundžija

Sreda, 01.09.2010.

23:53

Default images

23-godišnji Valjevac, sa frizurom poput članova Bitlsa, zablistao je na prošlogodišnjem šampionatu Evrope u Poljskoj u polufinalnoj utakmici u kojoj je naša selekcija savladala Sloveniju. Padale su Teove trojke, a svi su se pitali kome pokazuje srce posle svake od njih. Nije se dugo nagađalo i mediji su imali spreman odgovor - Maji Ognjegović, odbojkašici Srbije.

„Taj simbol sam ja prva uvela, kada je on mene bodrio u Areni, kad je igrala odbojkaška reprezentacija. Kad god bih 'skuvala', ja bih prstima napravila srce i okrenula se ka njemu. Bio je dogovor da on isto uradi kad god da trojku“, rekla je Maja Ognjenović.

Posle šampionata Evrope u Poljskoj, klupske obaveze su ih razdvojile. On je otputovao u Atinu, ona u Istanbul. Međutim, to nije ugrozilo njihovu ljubav i par se verio u januaru ove godine tokom proslave godišnjice veze.

Neretko jedno drugom priređuju iznenađenja u vidu neočekivanih susreta pa je 26-godišnja repreznetativka Srbije u novembru prošle godine doputovala u Beograd na samo nekoliko sati kako bi gledala utakmicu između Partizana i Olimpijakosu u Evroligi. Teodosić je uzvratio dolaskom u junu ove godine u Suboticu gde su se odbojkašice pripremale za utakmicu sa Bugarskom u Evropskoj ligi.

Maja, koja ima daleko manje naporan raspored, često putuje u Atinu, za koju kaže da njihov grad iz snova, a kada su razdvojeni tu su kompjuter i mobilni telefon. Međutim, više neće biti problema kada je reč o daljini, s obzirom da je Ognjenovićeva potpisala ugovor sa Olimpijakosom tako da će se pridružiti Milošu u Atini i crveno-belom dresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: