Nova vest
Tenis

Nedelja, 20.11.2022.

21:04

Rud Đokoviću: Ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo

Norveški teniser Kasper Rud poslao je poruku Novaku Đokoviću posle finala Torina.

Izvor: LN

Autor: LN

Rud Đokoviću: Ne mogu da zamislim koliko ti je teško bilo
(AP Photo/Antonio Calanni)

Novak Đoković pobedio je Kaspera Ruda sa 2-0 u setovima i osvojio Završni turnir u Torinu.

Rud je posle poraza čestitao Novaku na uspesima u 2022. godini.

 

"Čestitam Novaku i tvom timu naravno. Ne mogu da zamislim koliko je teška ova godina bila za tebe na trenutke. Skidam ti kapu na svemu što si prebrodio i uspeo da ostvariš ove godine. To je stvarno bilo impresivno. Čestitam ti što si pokazao svima da si i dalje u vrhu i čestitam ti na sjajnom završetku godine", rekao je Rud.

Prvu poruku poslao je svom timu.

"Mom timu... Još jedna godina na ATP turu. Hvala svima koji mi pomažu, motivišu me i guraju me svakog dana. Bez vas ne bih ovo uspeo. Ovo je bila godina velikih uspeha, ali i nekih neuspeha. Hvala vam na svemu i već jedva čekam narednu sezonu".

Usledilo je zahvaljivanje porodici i devojci Mariji, pa onda i sponzorima, svim uključenim u organizaciju turnira u Torinu, ali i navijačima.

"Kako je prošla još jedna godina tenisa, zahvalio bih se svim navijačima tenisa širom sveta, odakle god da nas gledate. Posebno vama u Torinu, napravili ste sjajnu atmosferu i igrati pred navijačima je sjajan prizor za navijače. Nadam se da smo napravili dobar šou ove godine i da nećete mnogo čekati do Australije i naredne godine",
podvukao je Norvežanin.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu