NLB: "Večiti" u nedelju

Osmo kolo reginalne NLB lige obeležiće „večiti“ derbi Partizana i Zvezde koji u nedelju od 17 časova u "Pioniru“.

Izvor: AK

Petak, 19.11.2010.

17:40

Default images

Lider Hemofarm je jedini srpski klub koji će nastupiti u subotu, a dočekuje Češki Nimburk koji je u poslednja dva kola slavio protiv prošlogodišnjih finalista.

U subotu igraju još Cedevita – Olimpija, Budućnost – Zadar i Široki – Zagreb, dok u nedelju Radnički gostuje Ciboni, a Krka dočekuje Igokeu.

Partizan i Zvezda su loše počeli novu sezonu, posebno „crveno-beli“, ali oba kluba u derbi ulaze puni samopouzdanja. Partizan posle pobede nad Kaha Laboralom u Evroligi, a Zvezda posle trijumfa nad Cibonom u prethodnom kolu regionalnog takmičenja.

Trener Partizana Vlada Jovanović istakao je da je Partizan favorit samo na „papiru“, a i njegov kolega sa druge strane, Mihailo Uvalin takođe je ulogu favorita prepustio šampionu.

Radnički ne blista ove sezone, ali je vezao dve pobede u poslednja dva kola. U nedelju ga očekuje teško gostovanje Ciboni. Zagrebčani ipak imaju velikih problema sa finansijama, a u petak ih je napustio i direktor Andro Knego.

Lider hemofarm je jedini srpski tim koji igra u subotu, a posle neverovatnog meča i pobede nad Bešiktašom u Evrokupu, "famraceuti" u Vršcu dočekuju Nimburk, ekipu koja je u poslednja dva kola bila bolja od Partizana i Cibone, prošlosezonskih finalista.

NLB liga, 8. kolo:
17.00h Cedevita – Olimpija
17.00h Hemofarm – Nimburk
20.00h Budućnost – Zadar
20.15h Široki – Zagreb

nedelja:
17.00h Krka – Igokea
17.00h Cibona – Radnički
17.00h Partizan – Crvena zvezda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: