Rondo: Sa Melom do titule

Karmelo Entoni će biti prva meta gotovo svih timova u međusezoni, a plejmejker Bostona Redžon Rondo pozvao ga je da dođe u Seltikse.

Izvor: SV

Subota, 21.06.2014.

14:31

Default images

Najtrofejnija franšiza u NBA ligi je posle odlazaka Pola Pirsa, Kevina Garneta i Reja Alena ostala bez izglednih šansi da se bori za titulu.

“Nikad ne znate šta Deni Ejndž (generalni menadžer) može da uradi. Mislim da Karmelo neće u Čikago, bilo bi dobro kada bi stigao kod nas, naša ekipa bi bila kandidat za titulu sa igračem takvog kalibra u ekipi“, rekao je Rondo.

Poslednjih meseci se mnogo govorilo o tome da bi i Rondo mogao da napusti Seltikse, ali, bar po ovoj njegovoj izjavi, rešen je da ostane veran klubu i pokuša da bude nosilac tima koji bi ponovo stigao u vrh NBA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: