Perović o Jokiću: Skidam kapu

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Kosta Perović smatra da će predstojeća sezona biti izazovna u svim košarkaškim takmičenjima.

Izvor: SN

Subota, 26.09.2020.

15:15

Perović o Jokiću: Skidam kapu
Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images

"Teška situacija za bilo kakve procene, jer nezahvalno davati predviđanja. Takmičenje bez publike je kao neki trening, a svima je potreban adrenalin da bi igrali na najvišem nivou. Biće izazovno ne samo za Partizan i ABA ligu, već i za Evroligu i NBA ligu. Videćemo šta će biti sa celom situacijom, jer svi vole da igraju pred publikom", rekao je Perović za Tanjug.

U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu srpski centar Nikola Jokić i Denver vode borbu za veliko finale, a Perović smatra da imaju šansu i za preokret protiv LA Lejkersa.

"Opet situacija 3-1, kao što su bile i prethodne dve. Lejkersi su preozbiljan tim, ali ako Denver smogne snage može svašta da se desi. Za dosadašnji tok i sve ono što su uradili i Jokić i Denver stvarno skidam kapu. Fenomenalno igra, neverovatan je. Samo neka nastavi u tom ritmu. Na putu je da postane jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena", zaključio je Perović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: