"Divac nije izabrao Dončića jer nije voleo njegovog oca... Vlade, sve si uprskao"

NBA svet ne prestaje da priča o pogrešnoj odluci Vlada Divca da ne draftuje Luku Dončića.

Izvor: LN

Nedelja, 24.11.2019.

13:25

Photo by Ethan Miller/Getty Images

Dončić briljira druge sezone u ligi, ima maltene tripl-dabl u proseku, i čak je i kandidat za MVP.

Na draftu 2018. godine Divac je, kao generalni menadžer Sakramenta, imao priliku da izabere Luku, ali se odlučio na Marvina Beglija.

Novinar ESPN-a Tim Mekmen je, u razgovoru sa Adrijanom Vojnarovskim, otkrio razlog ovakve Divčeve odluke.

"Koliko sam ja razumeo situaciju, to što je Divac bio blizak sa Lukom i to što je poznavao njegovog oca je uticalo na stvari. On jednostavno nije imao dobro mišljenje o njegovom ocu i išao je logikom 'kakav otac, takav sin'. Vlade, to jednostavno nije tačno, on je potpuno druga osoba... Uprskao si stvar", izjavio je Mekmen.

Marvin Begli nije loš košarkaš i sigurno je da će biti značajan faktor u igri Sakramenta u budućnosti, ali ono što Dončić radi u prethodnih godinu i po dana ne može da se poredi ni sa kim.

Krilni centar Kingsa je u ruki sezoni imao prosek od 15 poena, 7,6 skokova i 1 blokadom po meču, uz 50 odsto šuta iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: