Kraj sage – Entoni Dejvis u Lejkersima!

Los Anđeles Lejkersi i Nju Orleans Pelikansi dogovorili su se oko trejda u kojem će Entoni Dejvis postati novi košarkaš "jezeraša".

Izvor: PT

Nedelja, 16.06.2019.

08:12

Kraj sage – Entoni Dejvis u Lejkersima!
Photo by Jonathan Bachman/Getty Images

Od februara ove godine traje saga oko trejda "Obrve", a kako on (trejd) nije kompletiran u toku sezone, morao je da se sačeka kraj kako bi pregovori ponovo počeli.

Pelikansi će Lejkersima poslati Dejvisa, a zauzvrat će dobiti Lonza Bola, Džoša Harta, Brendona Ingrama, četvrtog pika prve runde na ovogodišnjem draftu i dva buduća pika prve runde.

Novi generalni menadžer Nju Orleansa Dejvid Grifin uradio je odličan posao, pošto je za "Obrvu", kojem ističe ugovor naredne godine, dobio tri košarkaša s velikom potencijalom i još tri pika prve runde.

Lejkersi su dali dosta kako bi Dejvis naredne sezone igrao u ljubičasto-zlatnom dresu, ali su zadržali Kajla Kuzmu, što je velika stvar.

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice i igrač Los Anđelesa, konačno je dobio zvezdu uz sebe i ako dobro odrade "prelazni rok" mogli bi da se bore za titulu već naredne takmičarske godine.

Dejvis ima 25 godina, prethodnih sedam sezona igrao je u Pelikanima, međutim želeo je da napusti grad i u toj nameri je uspeo. U NBA odigrao je 466 utakmica i ima prosek od 23,7 poena, 10,5 skokova i 2,4 blokade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: