Kako su Reptorsi sami sebe pobedili?

Trener Toronto Reptorsa Nik Nurs je “ubio ritam“ svoje ekipe tajm-autom na 3:05 do kraja pete utakmice finalne serije sa Golden Stejtom.

Izvor: SV

Utorak, 11.06.2019.

16:11

Kako su Reptorsi sami sebe pobedili?
Photo by Claus Andersen/Getty Images

Voriorsi su tokom cele utakmice imali prednost, ali je krilni igrač kanadske ekipe Kavaj Lenard pokrenuo seriju i sa deset uzastopnih poena doveo svoj tim u prednost od šest poena razlike, na 3:28 do kraja meča.

Usledio je promašaj Stefa Karija u šutu za tri poena, Fred VanVlit je uhvatio skok i prošetao do polovine protivnika, kada je usledila “reakcija“ šefa stručnog štaba Reptorsa.

U momentu kada je njegov tim preuzeo kontrolu nad utakmicom, stekao prednost i bližio se pobedi koja bi donela šampionski trofej – Nurs je tražio minut odmora.

Usledio je veliki promašaj Lenarda i serija Voriorsa od 9:0, kojom su odbili ofanzivu Reptorsa i stigli do prednosti od tri poena.

“Odlučili smo da damo momcima malo odmora“, rekao je Nurs na konferenciji za medije posle meča, upitan da objasni zašto je tražio tajm-aut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: