"Zid" za Janisa VIDEO

Većina timova u NBA ligi tokom sezone nije mogla da pronađe rešenje enigme zvane Janis Adetokumbo.

Izvor: SV

Utorak, 30.04.2019.

18:02

EPA-EFE/TANNEN MAURY

To je za rukom pošlo treneru Bostona Bredu Stivensu, u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Istočne konferencije.

Kandidat za MVP titulu je upisao, za sebe skromna, 22 poena, imao svega dve asistencije, a morao je i da uputi pet šuteva za tri poena, što je kategorija u kojoj se ne snalazi najbolje.

Detaljnu analizu “zida“ koji su formirali Seltiksi, kako bi osujetili tranziciju i dug korak potencijalnog reprezentativca Grčke pogledajte u videoprilogu: I sam Adetokumbo je posle utakmice, koju je Boston rešio u svoju korist, istakao da nije mogao da se snađe na terenu i da je uvek nailazio na duple prepreke u pokušajima da stigne do svoje prepoznatljive igre.

“Punili su reket... Mnogo igrača je bilo u reketu, kada god bih otišao tamo, kada bih pokušao da se okrenem ili promenim pravac kretanja, pojavio bi se drugi čovek“, rekao je Adetokumbo.

Boston je poveo sa 1-0 u seriji, a rezultat je na kraju meča bio 112:90.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: