Zovite Bjelicu kad treba da se pogodi za pobedu VIDEO

Sakramento Kingsi iznenadili su Jutu Džez u Solt Lejk Sitiju, a ključni igrač velike pobede "kraljeva" bio je Nemanja Bjelica.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.11.2018.

12:05

Zovite Bjelicu kad treba da se pogodi za pobedu VIDEO
Foto: Getty images

Osim što je sa 18 poena i sedam skokova bio jedan od statistički najboljih igrača tima, Bjelica je pre svega pogađao u prelomnim trenucima utakmice.

Beli je pogodio sva tri pokušaja za tri poena, a njegove dve uzastopne trojke odvele su Kingse na 105:88 pet minuta pre kraja.

Gosti iz Kalifornije su potom pali i ugrozili pobedu, Juta je smanjila na 114:110, a onda je na scenu opet stupio Beli i na samom isteku napada, na 25 sekundi pre kraja poentirao pored dvojice igrača Džeza uz dodatno slobodno i stavio tačku na meč.

Bjelica je na kraju meč završio sa sedam koševa iz devet pokušaja. Posle ovakvog meča se moramo zapitati zašto bi bilo kome smetala njegova minutaža u dresu Kingsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: