Divac opet u L.A, Šek postaje Kralj?

Izvor: B92, Lokalni mediji

Ponedeljak, 28.06.2004.

20:16

Default images

Izvor blizak jednoj NBA superzvezdi najavio je mogući trejd na relaciji Sakramento – L.A. Lejkers. Kingsi su za Šakila O'Nila ponudili Krisa Vebera i Vlada Divca, međutim iz Los Anđelesa su odgovorili da bi tom paketu trebalo dodati i Majka Bibija. Ista je situacija bila i na relaciji sa Dalasom. Lejkersi su u svakom paketu tražili da u razmeni za O'Nila dobiju Dirka Novickog.

            “Oni pokušavaju da naprave neviđen posao sa njim. Ali čak i za igrača kalibra Šakila O’Nila, jako je teško dobiti takav dil", kaže Rod Torn, generalni menadžer Netsa.

            Šek je već odbio Kliperse koji su ponudili Eltona Brenda, Korija Magetija, Krisa Vilkoksa i draft izbor, ali bi ga privukao odlazak u Nju Džersi, koji je njegov pravi rodni grad. Torn veruje da bi dobio O’Nila za Ričarda Džefersona, Kenjona Martina i još nekog, ko nije Džejson Kid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: