Batler: Hardena ne smemo da čuvamo individualno, već timski

Džimi Batler, jedan od vodećih košarkaša Minesote, rekao je da ekipa mora da odigra mnogo bolje u drugoj utakmici plej-ofa protiv Hjustona.

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

17:11

Batler: Hardena ne smemo da čuvamo individualno, već timski
Photo by Tim Warner/Getty Images

Rokitsi su u prvom duelu slavili rezultatom 104:101, a dominirao je Džejms Harden sa 44 poena, 4 skoka i 8 asistencija.

"On je neverovatan igrač, to svi znaju. Ali njega ne želite da čuvate samo jednim igračem, već timski. Svi moraju da budu na dobrim mestima kako bi izazivali te šuteve, ali i parirali kada krene ka obruču. Ako bude promašaja, moraćemo da hvatamo defanzivne skokove i pokrećemo napade. To uopšte nismo radili u prvoj utakmici", rekao je Batler.

Hjuston je ogroman favorit protiv Minesote, potvrdio je to u prvom meču, a kvota da će večeras savladati Vukove s više od 13,5 poena razlike je 2,11. Pogledajte sve MOZZART kvote za plej-of NBA lige.

"Nadamo se da će biti bolje, moram svoj posao da radim efikasnije. Šta želite – slobodna bacanja, trojke, polaganja? Radio je šta je hteo u tom meču, a ja moram da budem bolji u preuzimanju", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: