Sreda, 28.03.2018.

08:15

Teo magija – Klipersi ne odustaju od borbe za plej-of

Ekipa Los Anđeles Klipersa savladala je Milvoki Bakse sa 105:98, čime je ostala u trci za doigravanje.

Izvor: PT

Teo magija – Klipersi ne odustaju od borbe za plej-of
Tanjug/AP Photo/Reed Saxon

Izabranici Doka Riversa ostvarili su drugi trijumf zaredom i izbili su na deveto mesto sa učinkom od 39 pobeda i 34 poraza.

Miloš Teodosić izveo je možda i asistenciju sezone u prvom poluvremenu, ali u drugom nije ulazio zbog problema sa stopalom leve noge.

Radi se o istoj povredi koja je Miloša odvojila van terena na početku sezone. Teodosić je na kraju meč završio sa 13 poena i četiri asistencija za 16 minuta na terenu.

Priliku je dobio i Boban Marjanović koji je za četiri minuta postigao pet poena. Klipersi su većim delom meča gubili, ali su odličnom četvrtom četvrtinom uspeli da preokrenu rezultati i da dođu do veoma važnog trijumfa.

Franšizu iz grada 'anđela' predvodio je Tobajas Heris sa 19 poena, Diandre Džordan je ostvario dabl-dabl (12p i 16sk), dok je Lu Vilijams sa klupe ubacio 16 poena.

U poraženom sastavu Janis Adetokumbo je ubacio 26 poena, dok je Kris Midlton meč završio sa 22.
SS/ESPN/Standings
SS/ESPN/Standings

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: