"Iskreno, Miloševa povreda ne izgleda dobro"

Dok Rivers, trener Los Anđeles Klipersa, nije optimista kada je u pitanju povreda stopala Miloša Teodosića.

Izvor: B92

Petak, 05.01.2018.

11:23

Photo by Rob Carr/Getty Images

Srpski reprezentativac doživeo je novu povredu stopala, ovoga puta u meču njegovih Klipersa sa Oklahomom.

Tanderi su taj duel dobili rezultatom 127:117, a Teodosić je na parketu proveo samo devet minuta jer je osetio nelagodnost u levom stopalu.

On se nije vraćao na teren u drugom poluvremenu, a za devet minuta koliko je igrao, postigao je 2 poena i imao 4 asistencije.

"Pratićemo Teodosićevu situaciju iz dana u dan jer takva je priroda povrede. Ali, da budem iskren, ne izgleda dobro", rekao je Rivers.

Kapiten našeg nacionalnog tima zbog iste povrede propustio 22 utakmice u aktuelnoj sezoni, dok je umesto njega u nastavku utakmice sa Tanderima igrao Džaun Evans.

Ekipa iz ‘grada anđela’, kojoj je je ovo prvi neuspeh posle četiri trijumfa, trenutno zauzima devetu poziciju na Zapadu sa 17 pobeda i 20 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: