Bogdanović nastavio niz od 10p+ protiv Klipersa

Bogdan Bogdanović imao je solidan učinak u porazu Sakramento Kingsa od Los Anđeles Klipersa – 97:95.

Izvor: PT

Nedelja, 26.11.2017.

08:14

Bogdanović nastavio niz od 10p+ protiv Klipersa
EPA/ERIK S. LESSER

Reprezentativac Srbije meč je završio sa 10 poena (4/8 iz igre), jednim skokom, asistencijom, blokadom i dve ukradene lopte.

Bogdanović je uz to sakupio i pet izgubljenih lopti, a na terenu je proveo 22 minuta. Ovo je bila četvrta utakmica zaredom u kojoj je bivši igrač Partizana postigao 10 ili više poena.

Sakramento je u na početku treće deonice imao +18, ali su opet po ko zna koji put ispustili prednost i izgubili četvrtinu sa 29:10.

Usledila je neizvesna završnica u kojoj su Kingsi uspeli da se vrate preko Badija Hilda, međutim Blejk Grifin presudio je Sakramentu na tri sekunde do kraja meča. Krilni centar je pogodio težak šut i tako doneo pobedu svojoj ekipi.

Grifin je bio najefikasniji sa 33 poena, a uz to je dodao i pet asistencija i četiri skoka. Odličan je bio i Lu Vilijams 18 poena i osam asistencija.

Kod Kingsa najzapaženiju ulogu imao je Badi Hild koji je ubacio 27 poena (10/18), a jedini ga je ispratio Zek Rendolf sa 17 poena i sedam skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: