Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili Kingse

Los Anđeles Klipersi pobedili su sa 104:87 Sakramento Kingse, a odlične partije za svoje timove odigrali su Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.

Izvor: PT

Petak, 13.10.2017.

08:10

Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili Kingse
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Do poslednje deonice gledali smo neizvesnu utakmicu, a onda su Klipersi dodali gas i i na kraju ubedljivo slavili u predsezonskom meču.

Miloš Teodosić na parketu je proveo 23 minuta i za to vreme je postigao osam poena uz šest asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte.

Teo nije mnogo forsirao u napadu, pošto je iz igre šutirao 3/5, a trebalo bi napomenuti da je od ovih šest uspešnih dodavanja nekoliko bilo u njegovom stilu. Takođe, Milošev +/- bio je plus 13.

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović na terenu je igrao 18 minuta, a učinak mu je bio veoma dobar – 13 poena i jedan skok uz šut iz igre 5/9, trojke 3/4. Isto kao i kod Tea, dok je Bogdan bio na parketu Kingsi su bili pet poena u plusu, odnosno +/- mu je bio plus 5. Reprezentativac Srbije je umalo bio najefikasniji u redovima Kingsa pošto je samo Zek Rendolf ubacio više poena od njeaga – 14.

Inače Bogdanović je morao da izađe sa terena zbog povrede zgloba, ali za sada nije poznato koliko je ona ozbiljna.

Kada je reč o ostalim strelcima u sastavu Klipersa, Diandre Džordan meč je završio sa 13 poena i 14 skokova, Blejk Grifin je bio najzapaženiji sa 18 poena, dok je Vesli Džonson ubacio 16.

Kod Sakramento, pored Bogdanovića i Rendolfa, odlično su odigrali Badi Hild (12p, 3sk, 3as), Frenk Mejson (13p, 4as) i Vili Koli Stajn (10po, 7sk).

Pored ovog meča, odigran je još jedan u kojem su Dalas Meveriksi pobedili Atlanta Hokse sa 108:94. Klavel je bio najefikasniji sa 19 poena u redovima Mavsa, dok je Hokse predvodio Kent Bejzmor sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: